Als je kiest voor zelf beleggen is het goed om je te beseffen dat je veel kennis moet hebben van de markt. Ook is het verstandig om tijd vrij te maken om zo de markt in de gaten te houden. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van bijvoorbeeld aandelen, obligaties, CFD's, indextrackers of ETF's. Een voordeel van zelf beleggen is dan weer wel dat de tarieven over het algemeen lager zijn dan laten beleggen.

Is zelf beleggen wat voor mij?

Zelf beleggen betekent uiteindelijk zelf handelen en dat brengt risico met zich mee. Zelf beleggen is interessant wanneer je een ervaren belegger bent en voldoende kennis en kunde van de markt hebt. Bij zelf beleggen geldt dezelfde tip als voor de beleggingsexpert die je geld zal beleggen: spreid je beleggingen.

Laten beleggen het alternatief voor zelf beleggen

Bij welke beleggingspartij wil jij starten met zelf beleggen?

123

  • Welkomst actie
  • Aandelen, ETF's & beleggingsfondsen
  • Handel in CFD's
Let op het rendement en de kosten zijn berekend op de basis van de factsheets die door de beleggingsinstelling worden uitgebracht. Wij streven erna om deze informatie zo nauwkeurig mogelijk over te nemen. Mocht u afwijkende percentages tegenkomen dan kunt u dit melden via info@starten-met-beleggen.nl.
We hebben meerdere matches
We hebben 1 match
We hebben geen matches
Meer Resultaten

Belangrijke Informatie

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Voor meer informatie over de werking van CFD’s bekijk dan beleggen in CFD’s

 

Toch liever laten beleggen ?

Toch liever laten beleggen?

Vind je het spannend om zelf aandelen te kopen of toch net te weinig tijd te om de markt actief te monitoren. Dan kan laten beleggen een interessant alternatief zijn. Jij bepaalt je inleg, je beleggingsdoel en het risico daarna doet de beleggingsexpert het werk.

Laten beleggen het alternatief voor zelf beleggen