Starten met beleggen > Over ons

Over ons

logo-starten-met-beleggen

Over ons

Starten met beleggen is ontstaan met het idee om de startende belegger wijs te maken in de wereld van beleggen. Met de lage spaarrentes groeit je vermogen nauwelijks meer. Beleggen is een interessant alternatief, een investering in je eigen toekomst. Op deze website kan je ontdekken wat beleggen jou de afgelopen jaren had kunnen opleveren. Uiteraard bieden rendement uit het verleden geen garantie voor de toekomst.

Missie

Met meer dan 100 actieve vermogensbeheerders in Nederland is het voor de consument lastig de juiste keuze te maken. Onze missie is om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen en zodoende mensen in staat stellen betere financiële keuzes te maken. Door middel van relevante content willen we onze bezoekers informeren en inspireren.

Wat maakt ons uniek?

Uniek inzicht

Op onze website vind je een uniek inzicht in de rendementen van de afgelopen jaren van verschillende beleggingspartijen.

Vergelijken

Er is een duidelijke tool die de vergelijking kan maken tussen de rendementen van de gekozen beleggingspartij afhankelijk van het gekozen risico.

Tooling

Op basis van enkele persoonlijke keuzes en risciobereidheid, krijgt de gebruiker te zien wat het rendement is geweest over de afgelopen 5 jaar.

0
Meer dan 250.000 mensen hebben al gebruik gemaakt van de vergelijkingstool.

Artikelen op Starten met Beleggen

Door middel van relevante content voor deze doelgroepen weten wij bezoekers te bereiken, te informeren en te inspireren. Een greep van onderwerpen waar over geschreven wordt zijn; personal finance, eerder stoppen met werken, duurzaam beleggen, beleggen voor je kind, risico’s die horen bij beleggen en spaarrente. Hieronder kan je door naar de verschillende onderwerpen.

beleggen-korte-termijn
Over beleggen
eerder-stoppen-werk
Eerder stoppen met werken
waarin-beleggen-dit-moment
Personal finance
lage-spaarrente
Lage spaarrente
Benieuwd wat beleggen voor jou kan betekenen?

Vul je start bedrag in | zie direct wat het oplevert.

Keuze voor een beleggingsvorm

Binnen het platform heeft de bezoeker de mogelijkheid om zelf de beleggingsvorm te kiezen die bij hem/haar past. Via de keuze komt de bezoeker uit bij de beleggingspartijen die vallen onder de categorie Laten beleggen (vermogensbeheer) of bij de categorie Zelf beleggen (brokers). Daar maken wij een onafhankelijke en versimpelde vergelijking van de verschillende beleggingspartijen

Laten Beleggen

Kies jij liever voor gemak en besteed je ingewikkelde beleggingskeuzes liever uit? Dan is dit de richting die jou verder gaat helpen in het maken van de juiste keuze.

Zelf Beleggen

Zie jij overal kansen en ben je op de hoogte van de risico’s die bij beleggen horen? Kies dan de beleggingspartij die bij jou
past.