Beleggen bij Robeco

Sinds 1929 is het als particulier mogelijk om bij Robeco te beleggen. De specialiteit en focus van Robeco zijn het ontwikkelen en beheren van beleggingsfondsen. Kies je voor Robeco dan kies je voor een beleggingspartij die gedegen vooronderzoek doet en nooit zomaar in het diepe springt. Dit werpt zijn vrucht af, wereldwijd heeft Robeco 167 miljard in beheer. Robeco vindt dat iedereen moet kunnen beleggen.

Beleggen met Robeco One

Als je kiest voor Robeco One dan laat je de experts voor je werken, experts met al meer dan 90 jaar beleggingservaring. Robeco One is een manier van laten beleggen. De enige keuze die je dient te maken is de Robeco One variant die bij je past en de experts doen de rest. De keuze die je moet maken is die tussen defensief, neutraal of offensief. Dit is weer afhankelijk van het risico wat je wilt nemen. Je kan zelf bepalen of je elke periodiek wilt beleggen of dat je eenmalig een bedrag stort. Met Robeco One kan je al beleggen vanaf € 50,-. Daarnaast ligt er dan een mooie bonus van € 25,- op je te wachten.

De voordelen van Robeco

Minimale inleg

Vanaf € 50,-

Startgeld

Geen

App

Met de app van Robeco heb je altijd en overal controle over je beleggingsrekening

Meer dan 40.000 mensen

Al meer dan 40.000 mensen hebben gekozen voor Robeco ONE

app-robeco
Bron: App Store
Klanten beoordelen Robeco met een 8,2 via klantenvertellen.nl
0

Execution Only

Kies je voor Robeco One, dan kies je voor Execution Only. Dit betekent dat je, zonder hulp of advies, een variant kiest. Hiervoor is het belangrijk dat jij zelf begrijpt wat de risico’s zijn die horen bij beleggen en kiest voor de variant die past bij jouw beleggingshorizon. Daarna hoef je verder geen ingewikkelde beleggingsbeslissingen meer te maken omdat al het werk wordt uitbesteed, wel zo makkelijk. Maar mocht jouw beleggingshorizon korter worden, dan moet je zelf wel je variant hierop aanpassen.

Welke Robeco One variant kies jij?

In onze vergelijker hebben we drie verschillende varianten van Robeco One opgenomen. Kies zelf de variant die aansluit op jouw risico en rendementsverwachting. Hoe langer je beleggingshorizon is, hoe meer risico je kan nemen. Naar mate je beleggingsdoel steeds dichterbij komt, kan je altijd zelf je risico verlagen.

Service kosten worden berekend over het beheerd vermogen en worden doorgaans elk kwartaal achteraf in rekening gebracht. 
Fondskosten worden berekend in het fonds zelf, deze zie je niet meer terug. 

Meer informatie over kosten die plaatsvinden bij beleggen vind je terug op kosten bij beleggen.

*Gemiddeld 5 jaarlijks rendement van de verschillende varianten.

Past Robeco One bij jou?

Open vandaag nog je rekening| en start met beleggen

Rendementsgrafiek Robeco One

In de grafiek hieronder zie je het rendement door de jaren heen. Wat opvalt is dat er ook jaren tussen zitten met een negatief rendement. Daarom is het goed om te gaan beleggen voor de langere termijn, zo compenseer je het slechte jaar wellicht al in het jaar erna.

Rendement met Robeco One van Robeco

In de tabel hieronder zie je een overzicht van de behaalde rendementen van het Robeco product Robeco One per risicoprofiel en per jaar. Het jaar 2018 was geen goed beleggingsjaar, maar de jaren ervoor en 2019 waren wel goed.

2016
2017
2018
2019
2020
Defensief
4,73%
5,13%
-4,64%
11,21%
5,69%
Neutraal
6,15%
8,64%
-6,78%
17,27%
4,80%
Offensief
7,26%
11,85%
-10,35%
23,30%
4,50%

Waarom past Robeco ONE bij mij?

Wanneer je kiest voor Robeco, kies je voor meer dan 90 jaar beleggingservaring. Ook is Robeco een van de eerste vermogensbeheerders die in 1999 een duurzaam beleggingsfonds introduceerde en duurzaam beleggen steeds verder uitbreidt. Hierdoor kan je zelfs volledig duurzaam beleggen met Robeco ONE Duurzaam. Met de service die Robeco biedt kan je zelfs 6 dagen per week contact opnemen over jouw beleggingen. Mocht je alsnog twijfelen, start dan met een klein bedrag en maak gebruik van periodiek beleggen. Zo hou je de risico’s laag en leer je beetje bij beetje wat beleggen  inhoudt.