Beleggen bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een financieel dienstverlener die al actief is vanaf 1845. Naast beleggen biedt het ook nog andere financiele diensten en zijn ze onderdeel van de NN-groep. De beleggingsexperts van Nationale Nederland maken gebruik van beleggingsfondsen en indextrackers (ETF's/ETP's). De beleggingsexperts streven naar het behalen van goede en stabiele rendementen, met een risico dat bij je past. Zij doen dit met behulp van een gestructureerd beleggingsproces.

Beleggen met Nationale Nederlanden Beheerd beleggen

Met Beheerd Beleggen bouw je vermogen op via beleggingsfondsen op een beleggingsrekening. De beleggingsexpert belegd jou vermogen, ideaal wanneer je zelf weinig tijd of kennis hebt. Voordat je gaat starten met Beheerd beleggen bij Nationale Nederlanden loop je eerst een aantal vragen door om te bepalen welk risico het beste bij je past en krijg je inzicht in het beleggingsbeleid van Nationale Nederlanden. Beleggen kan bij Nationale Nederlanden al vanaf € 50,- per maand of met een eenmalige inleg van € 1.000,-.

Voordelen Nationale Nederlanden

Minimale inleg

Vanaf € 50,- per maand of eenmalig € 1.000,-

Startgeld

Geen

App

Met de App van Centraal Beheer zie je niet alleen je beleggingen maar ook je overige zaken als verzekeringen en sparen

Meer dan 5.000.000 mensen

Al meer dan 5.000.000 mensen hebben gekozen voor een financiele dienst van Nationale Nederlanden

app-nationale-nederlanden
Bron: App Store
Al meer dan 5.000.000 mensen hebben gekozen voor een financiele dienst van Nationale Nederlanden.
0

Online Vermogensbeheer

Kies je voor Beheerd beleggen van Nationale Nederlanden, dan kies je voor online vermogensbeheer. Dit betekent dat je door middel van enkele vragen vooraf kijkt naar jouw persoonlijke financiële situatie. Door middel van een streefbedrag op te geven in combinatie met het gekozen termijn waarin je dit wenst op te bouwen, komt er een advies wat hierop aansluit. Dankzij online vermogensbeheer hoe je zelf dus geen expert te zijn, want al het werk wordt uit handen genomen door beleggingsexperts.

Welke Beheerd beleggen variant kies jij?

In onze vergelijker hebben we drie verschillende varianten van Beheerd beleggen opgenomen. Kies zelf de variant die aansluit op het risico wat je wilt nemen en het rendement wat je hoopt te verwachten. Hoe langer je beleggingshorizon is, hoe meer risico je kan nemen. Naar mate je beleggingsdoel steeds dichterbij komt, kan je altijd zelf je risico verlagen.

Service kosten worden berekend over het beheerd vermogen en worden doorgaans elk kwartaal achteraf in rekening gebracht. 
Fondskosten worden berekend in het fonds zelf, deze zie je niet meer terug. 

Meer informatie over kosten die plaatsvinden bij beleggen vind je terug op kosten bij beleggen.

*Gemiddeld 5 jaarlijks rendement van de verschillende varianten.

Past Beheerd beleggen bij jou?

Start direct met beleggen bij Nationale Nederlanden

Rendementsgrafiek Nationale Nederlanden

In de grafiek hieronder zie je het rendement door de jaren heen. Wat opvalt is dat er ook jaren tussen zitten met een negatief rendement. Daarom is het goed om te gaan beleggen voor de langere termijn, zo compenseer je het slechte jaar wellicht al in het jaar erna.

Rendement met Beheerd beleggen van Nationale Nederlanden

In de tabel hieronder zie je een overzicht van de behaalde rendementen van het Nationale Nederlanden product Beheerd beleggen per risicoprofiel en per jaar. Het jaar 2018 was geen goed beleggingsjaar, maar de jaren ervoor en 2019 waren wel goed.

2016
2017
2018
2019
2020
Defensief
4,40%
0,80%
-2,50%
7,30%
1,80%
Neutraal
5,00%
2,40%
-4,30%
12,60%
1,80%
Offensief
5,00%
4,50%
-5,30%
15,40%
0,70%

Beleggen bij Nationale Nederlanden

Naast Beheerd beleggen zijn er bij Nationale Nederlanden ook nog andere vormen van laten beleggen of zelf beleggen. Ben je benieuwd naar andere beleggingsvormen van Nationale Nederlanden? Bekijk dan de andere beleggingsvormen op de website van Nationale Nederlanden.