Evi van Lanschot

Evi is een telg uit de ruim 275 jaar oude Van Lanschot familie, dat in de zomer van 2013 is opgericht als onderdeel van Van Lanschot Kempen. De basis van de dienstverlening van Evi is volledig online. Evi wordt neergezet als coach die je helpt met het maken van financiële keuzes. Naast Nederland is Evi ook actief in België en is haar in totaal voor 1,5 miljard aan vermogen toevertrouwd.

Beleggen met Evi Beheer

Met Evi Beheer kies je voor een vorm van laten beleggen. Je laat je vermogen beheren door Evi, zij maken gebruik van de expertise van Van Lanschot. Met Evi Beheer kan je beleggen in 5 fondsen, met onderliggend ongeveer 20 beleggingsfondsen die zorgvuldig verkozen zijn. Door middel van het invullen van een uitgebreide vragenlijst over je financiële situatie wordt bepaalt welk beleggingsprofiel het best bij je wensen en doelen past. Je hoeft verder geen ingewikkelde beleggingsbeslissingen meer te maken omdat al het werk volledig wordt uitbesteed, wel zo makkelijk. De fondsbeheerders doen de transacties voor je en Evi houdt je maandelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Starten met beleggen bij Evi Beheer kan vanaf €10.000.

De voordelen van Evi Beheer

Minimale inleg

Evi van Lanschot hanteert een minimale inleg van €10.000,-

Startgeld

Geen

App

Met de handige App van Evi van Lanschot zie je niet alleen je rendement, maar zie je wat je eigen inleg is geweest.

Klanten

Al meer dan 16.000 klanten kiezen voor Evi Beheer.

app-evi-van-lanschot
Bron: App Store
Evi van Lanschot belegt €1,5 miljard vermogen in Nederland en Belgie
0

Online Vermogensbeheer

Kies je voor Evi Beheer, dan kies je voor online vermogensbeheer. Dit betekent dat je door middel van enkele vragen vooraf kijkt naar jouw persoonlijke financiële situatie. Door middel van een streefbedrag op te geven in combinatie met het gekozen termijn waarin je dit wenst op te bouwen, komt er een advies wat hierop aansluit. Periodiek wordt er vinger aan de pols gehouden of jouw beleggingsstrategie aansluit op de gekozen situatie. Dankzij online vermogensbeheer hoe je zelf dus geen expert te zijn.

Welke Evi Beheer variant kies jij?

Kies zelf de variant die aansluit op jouw risico en rendementsverwachting. Hoe langer je beleggingshorizon is, hoe meer risico je kan nemen. Naar mate je beleggingsdoel steeds dichterbij komt, kan je altijd zelf je risico verlagen.

Service kosten worden berekend over het beheerd vermogen en worden doorgaans elk kwartaal achteraf in rekening gebracht.
Directe fondskosten worden berekend in het fonds zelf, deze zie je niet meer terug.

Meer informatie over kosten die plaatsvinden bij beleggen vind je terug op kosten bij beleggen.

*Gemiddeld 5 jaarlijks rendement van de verschillende varianten.

Past Evi Beheer bij jou?

Begin direct met beleggen bij Evi

Rendement Evi van Lanschot

Rendement met Evi Beheer

2016
2017
2018
2019
2020
Zeer Defensief
3,67%
3,77%
-1,75%
9,80%
5,00%
Neutraal
6,84%
6,21%
-4,36%
16,10%
3,70%
Zeer Offensief
7,46%
8,54%
-10,35%
22,27%
0,90%

Beleggen bij Evi van Lanschot

Naast Evi Beheer zijn er bij Evi van Lanschot nog andere vormen van beleggen. Ben je benieuwd naar andere beleggingsvormen van Evi, zoals Evi Go? Bekijk dan de andere beleggingsvormen op de website van Evi van Lanschot.