Beleggen bij BinckBank

BinckBank is opgericht in 2000 en werd in 2007 marktleider in Nederland na het overnemen van Alex. In 2019 is BinckBank opgenomen door de Spaanse bank Saxo met als doel om de krachten te bundelen en de klanten nog centraler te zetten. Naast Nederland is BinckBank ook actief in andere landen in Europa, bijvoorbeeld: Belgie, Spanje, Frankrijk en Italië. BinckBank is gek op beleggen en doet dat al meer dan 20 jaar.

Beleggen met Binck Forward

Als je bij BinckBank kiest voor Binck Forward dan kies je voor een manier van laten beleggen. Betaalbaar, persoonlijke service en BinckBank doet het werk voor jou zeggen ze. Met Binck Forward beleg je in indexfondsen van aandelen, obligaties, beursgenoteerde vastgoedbedrijven en geldmarkten. Dit zorgt voor een optimale spreiding van de portefeuille. Bij Binck Forward kan je al beleggen vanaf elk bedrag en is geschikt als je niet onrustig wordt van de beweeglijkheid van de beurzen.

De voordelen van BinckBank

Minimale inleg

Met Forward van BinckBank kan je vanaf elk bedrag beleggen

Startgeld

Geen

App

Met de app van BincBank kan je altijd en overal beleggen.

Onderdeel van

BinckBank is sinds 2019 onderdeel van Saxo bank.

app-binckbank
Bron: App Store
Mensen beleggen al bij BinckBank
0

Online Vermogensbeheer

Kies je voor Binck Forward, dan kies je voor online vermogensbeheer. Hierbij helpt Binck Forward je op weg door samen een beleggingsplan te formuleren met een (of meerdere) doel(en). Vervolgens bepaal je het termijn, inleg, maandbedrag en het risico. Daarna zet Binck Forward jouw geld aan het werk. Binck Forward stuurt waar nodig bij, en bouwt het risico af wanneer jouw doel inzicht komt. Op deze manier heeft u er zelf nauwelijks omkijken naar.

Welke Binck Forward variant kies jij?

In onze vergelijker hebben we drie verschillende varianten van Binck Forward opgenomen. Kies zelf de variant die aansluit op jouw risico en rendementsverwachting. Hoe langer je beleggingshorizon is, hoe meer risico je kan nemen. Naar mate je beleggingsdoel steeds dichterbij komt, kan je altijd zelf je risico verlagen.

Service kosten worden berekend over het beheerd vermogen en worden doorgaans elk kwartaal achteraf in rekening gebracht. 
Fondskosten worden berekend in het fonds zelf, deze zie je niet meer terug. 

Meer informatie over kosten die plaatsvinden bij beleggen vind je terug op kosten bij beleggen.

*Gemiddeld 5 jaarlijks rendement van de verschillende varianten.

Past Binck Forward bij jou?

Start dan vandaag nog met beleggen bij BinckBank

Rendementsgrafiek Binck Forward

In de grafiek hieronder zie je het rendement door de jaren heen. Wat opvalt is dat er ook jaren tussen zitten met een negatief rendement. Daarom is het goed om te gaan beleggen voor de langere termijn, zo compenseer je het slechte jaar wellicht al in het jaar erna.

Rendement met Binck Forward

In de tabel hieronder zie je een overzicht van de behaalde rendementen van het Binck Forward per risicoprofiel en per jaar. Het jaar 2018 was geen goed beleggingsjaar, maar de jaren ervoor en 2019 waren wel goed. Zoals je ziet zijn 2015 & 2016 niet ingevuld, want toen had BinckBank dit product nog niet.

2016
2017
2018
2019
2020
Laag
3,12%
1,30%
-1,90%
8,10%
2,00%
Gemiddeld
5,40%
3,20%
-2,90%
13,90%
2,60%
Hoog
9,20%
6,90%
-5,20%
26,30%
3,20%

Beleggen bij BinckBank

Naast Binck Forward zijn er bij BinckBank ook nog andere vormen van laten beleggen of zelf beleggen. Ben je benieuwd naar andere beleggingsvormen van BinckBank, zoals Binck Comfort of bijvoorbeeld zelf beleggen met Binck Bank Green, Blue of Black? Bekijk dan de andere beleggingsvormen op de website van BinckBank.