abn-amro-logo

Beleggen bij ABN AMRO

ABN AMRO is één van de grootste banken van Nederland en bestaat in totaal al bijna 300 jaar. In deze 300 jaar zijn er verschillende fusies geweest, in 2010 fuseerde ABN AMRO en Fortis Bank waardoor de huidige ABN AMRO is ontstaan. Beleggen bij ABN AMRO betekent beleggen met ruim 200 jaar ervaring. De expertise die ze hebben wordt regelmatig onderscheiden met verschillende prijzen.

Beleggen met ABN AMRO

Als je bij ABN AMRO kiest voor Begeleid dan kies je voor een manier van laten beleggen. Betaalbaar en persoonlijke service ABN AMRO doet het werk voor jou zeggen ze. Je kan een keuze maken uit zes verschillende profielfondsen. Een team van ABN AMRO experts, begeleiden je naar een doel wat je vooraf hebt gekozen. Aan de hand van een keuze voor een profielfonds, je inleg en je beleggingshorizon helpen zij je om je doel te behalen. Tussendoor kan je alles gemakkelijk aanpassen via de ABN AMRO app. 

De voordelen van ABN AMRO

Minimale inleg

Vanaf € 50,-

Startgeld

Tijdelijk € 50,- als je periodiek beleggen start.

App

Met de app van ABN AMRO kan je altijd en overal beleggen.

Meer dan 7 miljoen

ABN Amro heeft in totaal ruim 7 miljoen klanten.

abn-amro-app
Mensen beleggen al bij ABN AMRO
0

Online Vermogensbeheer

Kies je voor ABN AMRO begeleid beleggen, dan kies je voor online vermogensbeheer. Het voordeel is hiervan dan je zelf geen expert hoeft te zijn, want stap voor stap helpt ABN AMRO je opweg. Vooraf bepaal je samen via een aantal vragen je doel, beleggingstermijn en het risico wat je daarbij wenst te nemen. Vanuit daar kan je zelf het beleggingsfonds kiezen wat aansluit op jouw wensen.

Welke Begeleid beleggen variant kies jij?

In onze vergelijker hebben we drie verschillende varianten van Begeleid beleggen opgenomen. Kies zelf de variant die aansluit op jouw risico en rendementsverwachting. Hoe langer je beleggingshorizon is, hoe meer risico je kan nemen. Naar mate je beleggingsdoel steeds dichterbij komt, kan je altijd zelf je risico verlagen.

Service kosten worden berekend over het beheerd vermogen en worden doorgaans elk kwartaal achteraf in rekening gebracht. 
Fondskosten worden berekend in het fonds zelf, deze zie je niet meer terug. 

Meer informatie over kosten die plaatsvinden bij beleggen vind je terug op kosten bij beleggen.

*Gemiddeld 5 jaarlijks rendement van de verschillende varianten.

Past Begeleid beleggen bij jou?

Start dan vandaag nog met beleggen bij ABN AMRO

Rendementsgrafiek Begeleid beleggen

In de grafiek hieronder zie je het rendement door de jaren heen. Wat opvalt is dat er ook jaren tussen zitten met een negatief rendement. Daarom is het goed om te gaan beleggen voor de langere termijn, zo compenseer je het slechte jaar wellicht al in het jaar erna.

Rendement met Begeleid beleggen

In de tabel hieronder zie je een overzicht van de behaalde rendementen van het Begeleid beleggen per risicoprofiel en per jaar. Het jaar 2018 was geen goed beleggingsjaar, maar de jaren ervoor en 2019 waren wel goed.

2016
2017
2018
2019
2020
Profielfonds 1
1,21%
0,11%
-1,19%
3,58%
2,15%
Profielfonds 3
4,36%
3,85%
-4,91%
12,00%
1,68%
Profielfonds 6
-7,82%
10,98%
-11,46%
23,27%
1,15%
abn-amro-logo

Beleggen bij ABN AMRO

Naast Begeleid beleggen zijn er bij ABN AMRO ook nog andere vormen van laten beleggen of zelf beleggen. Ben je benieuwd naar andere beleggingsvormen van ABN AMRO, zoals bijvoorbeeld zelf beleggen of vermogensbeheer? Bekijk dan de andere beleggingsvormen op de website van ABN AMRO.