Als je kiest voor laten beleggen kiest je voor gemak. Laten beleggen is eenvoudig, laagdrempelig en gemakkelijk online te regelen. Laten beleggen wordt ook wel beheerd beleggen genoemd omdat je het beleggen uitbesteed aan een beleggingsexpert. Het enige waar de nog een keuze in moet maken is hoeveel je inlegt, welke risico je wilt nemen en wat je beleggingsdoel is. Zoek daarna de beleggingsexpert die het beste bij jou past.

Wanneer past laten beleggen bij mij?

Laten beleggen is interessant als je wilt kiezen voor gemak, de beleggingsexpert doet namelijk het werkt voor je. Erg handig als je zelf weinig kennis van beleggen hebt of geen tijd hebt om de koersen van de markt dagelijks te volgen. Tegenwoordig is het online openen van een rekening erg gemakkelijk. Door middel van een app kan je vaak direct inzicht krijgen in het resultaat van je beleggingen. In de app kan je vaak ook eenvoudig geld bijstorten of juist van je rekening af halen.

Waar kan je geld laten beleggen?

Hieronder zie je een overzicht van de beleggingspartijen die een laten beleggen product hebben. Mocht je het interessant vinden om te weten wat laten beleggen voor jou had kunnen opleveren de afgelopen jaren, maak dan de vergelijking en start met beleggen.

Laten beleggen het alternatief voor zelf beleggen

Bij welke beleggingspartij wil jij starten met laten beleggen?

1. Kies jouw startbedrag 123

2. Kies het risico wat bij jou past. Tip! Heb je een doel van langer dan 5 jaar kan je meer risico nemen, waardoor je kans maakt op een hoger rendement.

  • Defensief
  • Neutraal
  • Offensief

3. Via de ingevulde gegevens zie je het resultaat per beleggingspartij. Let op, ook hier geldt rendement uit het verleden biedt geen garantie voor de toekomst.

  • Geen transactiekosten
  • Startbonus
  • Instap onder €1000
  • Duurzaam beleggen
Let op het rendement en de kosten zijn berekend op de basis van de factsheets die door de beleggingsinstelling worden uitgebracht. Hierbij wordt rekening gehouden met rendementen uit het verleden. Het rendement is een cumulatieve berekening dat leidt tot het werkelijke eindkapitaal. Wij streven erna om deze informatie zo nauwkeurig mogelijk over te nemen. Mocht u afwijkende percentages tegenkomen dan kunt u dit melden via info@starten-met-beleggen.nl.
We hebben de volgende beleggingspartijen
We hebben 1 beleggingspartij
We hebben geen beleggingspartij
Meer Resultaten
Toch liever laten beleggen ?

Toch liever zelf beleggen?

Als je genoeg kennis hebt van de markt, genoeg tijd om deze dagelijkse te monitoren en in staat bent je portefeuille samen te stellen. Dan kunnen de beleggingspartijen die zelf beleggen aanbieden een interessant alternatief voor je zijn.

Laten beleggen het alternatief voor zelf beleggen