Beleggen brengt de nodige risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geleend geld en hou altijd een spaarbuffer aan.In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Wanneer u kiest om te beleggen in CFD’s brengt meer risico’s met zich mee en is bedoeld voor de ervaren belegger die deze risico’s begrijpt.

Kosten en rendement

De kosten en rendementen die zich op de website bevinden, zijn met de hoogste nodige precisie voor uw verzameld, doorberekend en samengesteld. Wij streven erna om deze informatie zo nauwkeurig mogelijk over te nemen. Mocht u afwijkende percentages tegenkomen dan kunt u dit melden via info@starten-met-beleggen.nl.

Verdienmodel

Dankzij de mogelijkheden die starten-met-beleggen.nl biedt kunt u zelfstandig op een overzichtelijke en transparante manier de beleggingspartij of beleggingsoplossing kiezen die bij u past. Wanneer u dit product of dienst afsluit wordt er een eenmalige vergoeding in rekening gebracht bij de desbetreffende beleggingspartij, mits daar een overeenkomst mee is afgesloten. Tevens is het ook mogelijk dat er een vergoeding wordt ontvangen per bezoek wat voorkomt uit starten-met-beleggen.nl

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naartoe wordt doorverwezen. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor geleden schade door het gebruik van deze websites.